Assesmenttest

by Super User

Oefenen en voorbereiden

Begin goed voorbereid aan je assessment door te oefenen

Verbeter je zelfkennis en versterk je zelfvertrouwen

Gegarandeerd hogere scores op je capaciteitentest / IQ test

Een assessment doen is een bijzonder spannend moment in je carrière. Alles hangt af van je prestaties op die ene dag. In de aanloop naar een assessment wil je je natuurlijk goed voorbereiden en het liefst je assessment oefenen. Met de juiste voorbereiding ben je immers je zenuwen de baas, persoonlijke gesprekken verlopen soepel en je haalt de hoogst mogelijke score op je capaciteitentest.

Wil jij dat ook? Volg dan de 3 stappen uit de assessment training en investeer in jezelf.

Stap 1: Capaciteitentests oefenen

Een vast onderdeel op vrijwel ieder assessment is een intelligentietest of cognitieve capaciteitentest. Met een IQ test training kun je veertien dagen lang onbeperkt veelvoorkomende vragen uit capaciteitentests oefenen. Je haalt gegarandeerd een hogere IQ score.

Stap 2: Persoonlijke SWOT - ontdek je sterke en zwakke punten

Een vraag die je zeker kunt verwachten tijdens het assessment interview: Wat zijn je sterke & zwakke punten? Laat jezelf niet verrassen en bereid je voor op deze vraag met de Persoonlijke SWOT test. Oefen je assessment gesprek met de inzichten uit deze krachtige test.

Ken de do's en don'ts van een assessment

Bereid je goed voor en je krijgt van mij de belangrijkste artikelen op het gebied van assessmentvoorbereiding. Zo kun je veel hebben aan de 10 beste assessment tips of aan het overzicht van veelgemaakte fouten tijdens assessments.

Nog een test doen? Ontdek het verband tussen jouw persoonlijkheid en je werkstijl met de werkstijl-assessmenttest. Werkgevers willen vaak weten hoe jij je in bepaalde situaties op je werk zult gedragen. Maak indruk met je zelfkennis tijdens je assessment en leg uit waarom de organisatie, de functie en de werkzaamheden perfect aansluiten bij jouw profiel.