Biografie

Marlene Boere is het gezicht achter Griffioen Consult. Na mijn studie Medisch Beeldvormende Radiologische Technieken en Nucleaire Geneeskunde (Amsterdam) ben ik ruim 20 jaar werkzaam geweest binnen de gezondheidszorg, o.a. in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis (NKI, Nederlands Kanker Instituut) te Amsterdam.

Na mijn specialisatie op het terrein van de Radiotherapie ofwel de bestraling van oncologische (kanker) patiënten heb ik meegewerkt aan diverse researchprojecten, ontwikkeling en implementatie van nieuwe bestralingstechnieken, apparatuur, radiotherapieafdelingen en de complete nieuwbouw van een groot zelfstandig oncologisch instituut.

Geruime tijd ben ik werkzaam geweest in diverse functies binnen de gezondheidszorg als bestralingsdeskundige, docent, supervisor, manager radiotherapeutisch instituut en als projectmanager te Amsterdam, Zwolle, Arnhem en Enschede.

Doordat ik altijd al veel belangstelling had voor het verhaal van de mensen waarmee ik in contact kwam ben ik aanvullende studies gaan volgen o.a. Psychologie, Mediation, NLP en Master Coaching. Hierdoor kon ik mijn medische en psychologische kennis gaan combineren.

Ik houd me met verschillende onderdelen van het vak bezig doch de rode draad door mijn werk is mijn belangstelling voor mensen.

In 2010 ben ik mijn eigen praktijk gestart voor hulpvragen op diverse terreinen en als conflictbemiddelaar (mediator) voor particulieren, gemeenten en het bedrijfsleven.

Griffioen Consult is gevestigd op een landelijke locatie met een idyllisch uitzicht op het coulisselandschap van Winterswijk dat wordt gedeeld met roofvogels, reeën, hazen, konijnen en fazanten.